Vinaora Nivo Slider 3.x

Onze missie!
Onze rol in het Lichaam van Christus is om haar te helpen opstaan als een Bruid die Jezus liefheeft met alles wat in haar is, door:

  •     Haar op te roepen tot volkomen toewijding aan het eerste gebod;
  •     Plaatselijk en landelijk bijeen te roepen tot eenparig gebed;
  •     Gebedsplekken te bemoedigen, te ondersteunen en te verbinden;
  •     Te werken aan een sterk landelijk netwerk van gebed.
Welkom op de 'Ontmoetingsdag voor Gebedshuizen/plekken' op zaterdag 17 november 2018, Bloemstraat 18 in Elburg. (10:00uur inloop, 10:30 opening, tot 16:00uur).
Samen zijn we Gods Gebedsfamilie in ons land, Zijn groeiende gebedsleger. Hij wil graag dat we in relatie en eenheid met elkaar optrekken als we bidden voor onze dorpen en steden en voor ons land. Dat we elkaar kennen en liefhebben als we hand in hand opstaan voor ons land.
 
Huis van Gebed Elburg wil ons graag welkom heten in hun mooie stad en deze dag voor ons faciliteren.
Wel zou het fijn zijn als we allemaal iets (gezonds) voor de lunch meenemen, dan houden we een potlucklunch - een liefdesmaal - waarbij we beleven 'hoe goed het is om als broeders en zusters samen te wonen'. Zo deden we dat eerder ook en dat werkte altijd heel lekker en vreugdevol uit.

Het thema voor de dag zal zijn 'De Bruid bereidt zich voor!
In de ochtend zal, na de aanbidding, het thema ingeleid worden door Esther Cozijnsen (EPP, Amsterdam). in de middag komen we in regiogroepen bijeen en denken na over een aantal actuele vragen. Lekker interactief dus.

Kom met je team en geef je graag vóór 10 november op door een retourmailtje, of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 0640126793
(Parkeren aan de Zwolscheweg, bij ingang oude stad Elburg, links, tegenover Jumbo)

PRontmoetingsdag3