Vinaora Nivo Slider 3.x

Onze missie!
Onze rol in het Lichaam van Christus is om haar te helpen opstaan als een Bruid die Jezus liefheeft met alles wat in haar is, door:

  •     Haar op te roepen tot volkomen toewijding aan het eerste gebod;
  •     Plaatselijk en landelijk bijeen te roepen tot eenparig gebed;
  •     Gebedsplekken te bemoedigen, te ondersteunen en te verbinden;
  •     Te werken aan een sterk landelijk netwerk van gebed.
Dit voorjaar extra bidden voor Israel en Nederland!
70 jaar na de Tweede Wereldoorlog laait het antisemitisme (opnieuw) op!
Tóen lieten de landen en christenen het grotendeels gebeuren.
Wat doen we nu? Als christenheid? Als land?
Bidt mee met de Global Prayer Call 2015 om dit voorjaar speciaal hiervoor ernstig Gods Aangezicht te zoeken. Bid voor Israel en voor ons eigen land!
Meer info in de bijlage of in deze link. Zie ook Global Prayer Call 2015
 
Court Room Prayer/Rechtsspraak-Gebed onderwijsavonden door Wytze Valkema.
Wytze, bekend en ervaren voorbidder in Nederland, zal uitleg geven over hoe hij door 'Rechtsspraak Gebed' (RG) enorme doorbraken heeft zien gebeuren. Deze vorm van gebed is gebaseerd op het besef dat God Rechter is en  verlangt recht te doen doorbreken. Wij mogen God op deze nieuwe manier leren kennen en met Hem mee leren bewegen en bidden. 'O.a. de Wales Gathering is een goed voorbeeld geweest waar we directe gebedsverhoringen kregen op onze RG voor Europa en Israël. Ook zien we de toename van doorbraken op persoonlijk vlak en in onze gemeente. Meer en meer wonderen zijn het gevolg.'
Wanneer: Dinsdag avond 7 April, 12 Mei, 2 Juni en 7 Juli 2015.
Locatie: Rafaël Evangelisch Centrum, Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort
Van harte aanbevolen! Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
'CRESCENDO' Zomerschool voor gebedshuisbouwers, aanbiddingsleiders, muzikanten en zangers.
Murray en Deborah Hierbert en anderen uit IHOP KC komen 3 weken naar Nederland om aanbidders en gebedshuisbouwers te trainen voor een roeping in gebedshuizen. Omdat aanbidding de kern is van een gebedshuis is het onderwijs ten eerste gericht op aanbiddingsleiders, zangers, muzikanten. Maar ook niet-muzikale bouwers van gebedshuizen zijn welkom, want deze weken wordt je doordrenkt in het waarom en hoe van gebedshuizen.
Een enorme kans voor gebedshuizen in Nederland en Europa!

Datum: 13 tot 31 Juli 2015, Plaats: Amsterdam, De Poort, Kosten: rond 600 euro
Zsm meer info op goingdeeper.eu
Als je minder dan 3 weken kunt, houdt de site goed in de gaten, waarschijnlijk komen er meer opties.
 
24 uurs-Gebed tijdens de Opwekkingsconferentie 22 t/m 25 mei 2015 -
thema: ‘SAMEN - Gods Geest verbindt generaties’.
Ook dit jaar willen we tijdens de Opwekkingsconferentie in de 24-7uurs-gebedstent een altaar van voortdurend gebed en aanbidding oprichten. Samen met wie binnenloopt willen we Hem aanbidden, terwijl onze ogen steeds meer open gaan voor Wie Hij is. Ook willen we met elkaar voorbede doen voor de conferentie en voor ons land.
Houd je ook van aanbidding en gebed? Doe jij ook niets liever dan in Gods Aanwezigheid zijn? Brandt jouw hart ook voor Jezus en wil je nog vuriger worden?
Kom en doe mee aan dit geweldige aanbiddings/gebedsfeest! Je kunt gewoon binnenlopen en meedoen, maar je kunt ook deel zijn van het team medewerkers. Bekijk de link hier.
"Eén ding heb ik gevraagd, dit zoek ik... te verblijven in het Huis des Heren...alle dagen van mijn leven.' Ps. 27:4
 
VERSLAG: Geweldige Going Deeper van 2 tot 6 maart met Particia Bootsma
Wat hadden we een geweldige Going deeper van 2 tot 6 maart in Amersfoort met Patricia Bootsma.
Het netgeopende Gebedshuis Amersfoort was een heerlijke plek, midden in een woonwijk, tegenover het winkelcentrum, precies waar gebed hoort te zijn: in het centrum. Mensen konden het gemakkelijk bereiken vanuit alle kanten van het land en bezochten de conferentie dan ook gretig.
Het was heerlijk uren in Gods Tegenwoordigheid te zijn en te leren hoe je het Woord van God steeds dieper in je hart laat zakken als je het zingt en overpeinst. Het onderwijs over het thema 'Prepare for Shaking' zette je nogal  aan het nadenken. We leven in ernstige tijden, zelfs in een ernstig jaar (met zijn 2 rode manen, 2 zonsverduisteringen, allevier op Joodse feestdagen, bovendien een Sabbatsjaar dat uitloopt in september op een Jubeljaar) We ontdekken steeds meer dat God Zijn eigen kalender houdt en dat wij ook maar beter die in de gaten kunnen houden. De geschiedenis laat zien dat er altijd op die bijzondere momenten veel gebeurt. We moeten echt bidden hoe we ons voor mogen bereiden op de komende tijden. 
Patricia vertelde hoe gezamenlijk roepen tot God (gebed) in haar land Canada veel verandering ten goede had teweeg gebracht. We baden tijdens de week veel voor ons land, met het verlangen dat ook hier een echte ommekeer gaat plaatsvinden. Ze vertelde over een droom die iemand had gehad:
DROOM:
In de droom zag de persoon een land dat helemaal vol vuur voor Jezus was. Alle mensen stonden in vuur en vlam voor Jezus! Iemand vroeg: hoe is dat nu ontstaan? Toen ze het proces evalueerden bleek het dit te zijn:
Op een paar plaatsen waren een páár vurige mensen die samen gingen bidden. Ze bleven bidden en bleven bidden, en door hun gebed werden een paar anderen aangestoken. Die gingen ook meebidden en dat stak vervolgens weer anderen aan die mee gingen bidden, zodat die vuurhaarden steeds groter werden en elkaar gingen raken, netzolang totdat het hele land in vuur en vlam voor Jezus stond.
Dit is precies onze droom voor Nederland!
Vorige Going Deeper zag iemand precies dít in een 'beeld' en schilderde het:
Nederland met vuurtjes Gerry-klein
Zó moeten we het dus doen, dóór blijven bidden en dóór blijven bidden, ieder op zijn eigen plaats, in geloof en volharding, met passie en vreugde. En God zal groei geven en harten aansteken en het vuur zal steeds groter en groter worden, net zo lang totdat ons land helemaal brándt voor Jezus!
Doen jullie mee??