Vinaora Nivo Slider 3.x

Onze missie!
Onze rol in het Lichaam van Christus is om haar te helpen opstaan als een Bruid die Jezus liefheeft met alles wat in haar is, door:

  •     Haar op te roepen tot volkomen toewijding aan het eerste gebod;
  •     Plaatselijk en landelijk bijeen te roepen tot eenparig gebed;
  •     Gebedsplekken te bemoedigen, te ondersteunen en te verbinden;
  •     Te werken aan een sterk landelijk netwerk van gebed.

Untill all nations sing......
Afgelopen juli-maand beleefden we in Amsterdam de School voor Aanbidding Crescendo. Een team jonge leraren uit IHOP Kansas City onder leiding van Deborah en Murray Hiebert, de directeuren van IHOPU Music Academy, kwam naar Nederland om (aan)bidders te trainen in diepere aanbidding en het leiden/vrijzetten daarvan, in gebedshuizen en waar maar aanbeden wordt. De school bleek helemaal vol geboekt. Uit 15 naties, meest Europese, kwamen plm. 60 mensen van alle leeftijden omdat ze zich gedrongen voelden om dieper Jezus te leren kennen door Hem te aanbidden. En wat was het leerzaam!

Na auditie werd iedereen al direct in aanbiddingsteams ingedeeld en kregen we de opdracht in gebedshuis de Tabernacle of the Nations in hartje Amsterdam gebedssets te leiden. Dus we luisterden niet alleen, we leerden door te doen. En daarbij werden we geweldig gecoacht. Wat een vreugde beleefden we door als team God te aanbidden terwijl we leerden zo goed mogelijk samen te spelen en te werken, en elkaar zoveel mogelijk ruimte te geven. Ook door te verwoorden en te snappen hoe samenwerking in aanbidding eruit ziet en wat er bij komt kijken. Een beetje een 'heilige speeltuin'. 

 ONE.kleinCresc2.klein

MurrDeb kleinkaart Crescendo.klein

In de middag stonden er lessen op het programma: zangles, muziektheorie, en ieder les op zijn eigen instrument.
In de avond aanbaden we als hele groep, altijd een intens moment, waarbij dezelfde leraren de aanbiddingsband vormden en een inspirerend voorbeeld voor ons waren. Daarna gaven Murray en Deborah onderwijs. Altijd diep, actueel, praktisch, inzichtgevend zodat je nog enthousiaster wordt om God te aanbidden! We begrepen dat Jezus gaat terugkomen voor een zingende Bruid! God gaat bewerken dat te midden van de donkerte van de eindtijd een gepassioneerde Bruid op gaat staan in alle landen die niet anders kan en wil dan haar Bruidegom aanbidden en bezingen. Daar mogen we een begin mee maken.
Tussendoor was daar nog de ONE conference waarin de hele school mee diende. De studenten hadden als taak om het gebed in de gebedsruimte gaande te houden, de heerlijkste van alle klussen. De conferentie was een geweldig feest van aanbidding, waar 300 Nederlanders mee konden genieten van de heerlijke atmosfeer van aanbidding en liefde waarin de school zich baadde.
Aan het eind kon eigenlijk niemand afscheid nemen, we wilden niet weg. Zo 'hemels' was het. Ondergedompeld als we waren in de vreugde en liefde en aanbidding van onze geweldige en prachtige God!
Wat een waarheid dat God vreugde geeft in Zijn Huis van Gebed! (Jes. 56:7)
Komt hopelijk volgend jaar terug!