Ochtendgebed Digitale Pinksterconferentie Opwekking 2020

 

Hoi!

Het plan was om dit jaar, net als vele voorgaande jaren, weer het 24-uursgebed te verzorgen op de Pinksterconferentie Opwekking. Helaas zal er dit jaar geen conferentie plaatsvinden, en dus ook geen 24-uursgebed.

Wél is Stichting Opwekking hard aan het werk om de conferentie op een alternatieve, digitale manier vorm te geven. Van vrijdagavond t/m maandagochtend kunnen we allemaal, vanuit huis, volop genieten van lofprijs en aanbidding, prediking, seminars en nog meer. Voor meer informatie zie www.samenkerksamensterk.nl

Als 24-uurs gebed willen we graag ons steentje bijdragen en daarom organiseren we zaterdag 30 mei en zondag 31 mei een ochtendgebed via videobellen (Zoom) van 9:00 tot 10:00 uur. Tijdens dit uur bidden we samen voor specifieke punten.

Eén voordeel van deze bijzondere omstandigheden is dat er nóg meer mensen bereikt kunnen worden. Ook mensen die normaal gesproken niet naar de conferentie zouden gaan. Met elkaar willen we bidden dat de programma’s die worden aangeboden velen tot zegen zijn en door God worden gebruikt om zijn Koninkrijk te verbreiden in Nederland.

Het thema van de digitale pinksterconferentie is SAMEN KERK, SAMEN STERK. Ons verlangen is dan ook met vele bidders SAMEN in gebed te gaan. Daarom zou het heel gaaf zijn als jij meedoet!

 

Vul hieronder je gegevens in. Dan ontvang je één of twee dagen van tevoren een link om in te loggen bij de Zoom-meeting. Een kopie van je aanmelding wordt gemaild naar het door jou opgegeven emailadres. Mocht er iets mis gaan in de communicatie bel of app naar: 0636318143.

  Wanneer doe je mee?:

  ZaterdagZondag


  ( * = verplichte velden )

  GEBED 


  BID VOOR ISRAËL

  We moedigen je aan om dagelijks te bidden voor Israel.
  Spreek zegen uit over Gods plan en bid voor de vrede van Jeruzalem.

  KVK gegevens:
  Stichting 24-7Gebed,
  RSIN/Fiscaal nr:
  814519714,
  KvK-nr: 08133359.

  IBAN:
  NL31RABO0105987905 t.n.v. Stichting 24-7Gebed

  Postadres:
  Dahliastraat 12
  8096 VS Oldebroek

  0636318143

   

  Share This