Passie voor Jezus

KEER TERUG NAAR JE EERSTE LIEFDE VOOR GOD EN ONTDEK ZIJN PASSIE VOOR JOU OPNIEUW!

Gods liefde voor jou is hartstochtelijk: ondanks je vroegere mislukkingen, je natuurlijke temperament en karakter, houdt Hij onvoorwaardelijk van je. Ontdek in deze herziene versie:

* Het geweldige karakter van God

* De vrijheid om echt jezelf te zijn in God

* De zevens verlangens van het menselijke hart

* Hoe intellectuele kennis kan groeien naar een emotionele beleving van God. Hij bevrijdt je van onzekerheid en angst voor mensen, beschermt je ziel en geneest de wonden in je hart.

Om langdurig vernieuwing en vrijheid te kunnen ervaren, moeten wij begrijpen hoe God over ons denkt en voelt. Ook moeten we leren om gefascineerd te worden door Zijn schoonheid en Zijn liefde voor ons. Net als koning David zullen wij dan dezelfde waarheden over Gods hart ontdekken en het leven gaan leiden dat David ook leefde. Daarmee vervullen wij de roeping die God op onze tijd heeft gelegd.

Schrijver:
Mike is directeur van de Internationale Huis van Gebed Zendingsbasis in Kansas City (IHOPKC). Dit is een evangelische zendingsorganisatie die non-stop voorbede met aanbidding centraal heeft staan. Het Internationale Huis van Gebed heeft zich eraan toegewijd om voortdurende gebeden voor gerechtigheid te combineren met voortdurende werken van gerechtigheid en daarbij ook part-time en full-time training aanbiedt in Bijbelonderwijs, muziek, media en zendingsscholen. Sinds september 1999 gaat het gebed non-stop door.

Dit boek is vertaald in het Nederlands en kost € 15,95 excl. verzendkosten.

Share This