In elke plaats voordurend eenparig gebed
als een gezin verbonden tot één landelijk net
het oog enkel gericht op de Bruidegom
samen uitroepend ‘ Kom Yeshua, KOM! ‘

Hoe betrokken zijn?

 

 

Spreekt onze missie tot je hart?  We leren je graag kennen. Op dit moment kennen we de volgende manieren om betrokken te zijn bij 24-7Gebed:

Bidden: ook wij hebben jullie gebed hard nodig om dit werk te kunnen doen. Daarnaast ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze activiteiten. Check het nieuws en de agenda.

Meewerken: we zijn een pionierende groeiende organisatie met een team dat zich met passie inzet voor de doelstelling. Lijkt het je een leuke uitdaging om je in te zetten voor Stichting 24-7Gebed? Neem contact met ons op. De vacatures vind je HIER.

Geven: natuurlijk kunnen wij ons werk niet doen zonder betrokken mensen die financieel willen ondersteunen. IBAN: NL31RABO0105987905 t.n.v. Stichting 24-7Gebed. We zijn ANBI dus giften zijn belastingaftrekbaar.

Investeer in gebed: een eeuwigdurend rendement!

Even voorstellen

Timo van der Woude

Timo van der Woude

Algemeen Directeur

Sinds ik in 2006 een 24/7 Huis van Gebed in Amerika bezocht, heeft God mijn hart geopend voor een diepe intieme relatie met Jezus als Bruidegom. 

Dorien Knoors

Dorien Knoors

Visionair Directeur

In mijn zoektocht naar God door de jaren heen heeft Hij mijn ogen geopend voor het belang/de kracht van gebed, aanbidding en het Woord.

Jef Knoors

Jef Knoors

Algemeen ondersteuner en automatisering

Telkens wanneer God zich aan mijn hart openbaart ervaar ik diepe vreugde en voldoening. Ik ben voor één ding gemaakt: Hem!  

Hananja Thomassen

Hananja Thomassen

Algemeen ondersteuner

Wij werken nauw samen met:

Share This