GoingDeeper

 
GOING DEEPER – 27-31 maart 2023


Terug van weggeweest.

GoingDeeper is terug! De laatste week van maart komen Murray en Deborah Hiebert naar Amsterdam voor de GoingDeeper 2023!

 

Murray en Deborah leiden OneEleven Global en zijn bekend van IHOP-Kansas City, Forerunner Music Adademy, Crescendo, etc.

GoingDeeper is een vijfdaagse onderdompeling in waarheid, ervaring en ontmoeting. Verfrissend inspirerend onderwijs en praktische workshops zullen je aanvuren om een levensstijl te omarmen die je helpt om Dieper Gods hart te leren kennen en helpt je om standvastig en onwankelbaar te zijn in je leven en in de stormen die je tegenkomt.

Word verfrist met lange uren in Gods aanwezigheid in de gebedsruimte en ontvang profetische woorden en bemoedigingen.

 

27 – 31 maart 2023

175 euro alles inbegrepen (of 140 euro zonder verblijf*)

JmeO Amsterdam: Kadijksplein 18, 1018 AC Amsterdam.

Meer info op https://www.ywamamsterdam.com/going-deeper maar meld je liever op de link hier onder aan (niet op de website)

Aanmelden: https://forms.gle/JHR3ZzTNwfzm55aPA

Video: https://youtu.be/4tePywREzro

 

De ervaring van de gebedsruimte

Velen hebben de term “gebedsruimte” gehoord, maar de meesten hebben nog nooit een gebedsruimte die in z’n volle “glorie” draait, gezien, laat staan ervaren. De GoingDeeper-week neemt je mee om dit vreugdevolle gezamenlijke voortdurende aanbidding en gebed te zien, te proeven en erdoor beïnvloed te worden. Deze week zal je een unieke kans geven om een gebedsruimte te ervaren.

Beleef de kracht, de schoonheid, de opwinding en de energie van een volledig in werking zijnde gebedsruimte als we focussen op Zijn schoonheid en de doelen die God voor ons, onze steden en ons land heeft. Deze onderwijstijden zijn verweven met een dagelijkse vier uur durende aanbidding- en gebedstijd.

 

Kom en wordt verfrist, opnieuw toegerust. En laten we God bedienen wanneer Hij onze harten aanraakt.

Robin

*) let op: verblijf is alleen op slaapzalen mogelijk. 

GoingDeeper wordt georganiseerd door Jeugd met een Opdracht Amsterdam

Share This